Kategorier
Nyheter

Träningsstart HT23

Nu har HT23 dragit igång och vi ser fram emot en spännande termin av karate! Om du är nyfiken på att prova på så tar vi fortfarande in nya elever. Det går givetvis bra att testa kostnadsfritt ett par gånger innan ni bestämmer er för att börja. Skicka iväg ett mejl till karatetullinge@gmail.com, så ordnar vi ett prova-på tillfälle!


Denna termin satsar vi extra på kombinerad barn- och vuxenträning. Det innebär att föräldrar kan träna tillsammans med sina barn! Ni behöver inte ha förkunskaper då träningspassen är utformade som så att de passar nybörjare, likväl avancerade.

Annat nytt är att vi delat upp barngruppen i tre delgrupper för att kunna ge dem extra stöd och utrymme att utvecklas 🙂 Alla nybörjare tränar tillsammans med rödbältarna i grupp 1. Schemat kan ni se här.

Har ni några frågor är ni välkomna att skicka iväg ett mejl! 😀

// Instruktör Filippa